Steaua și Metaloglobus au încheiat la egalitate primul lor meci oficial din noul sezon al Ligii 2, 1-1 în Ghencea.

Multe ocazii și doar un gol pentru Steaua în prima repriză, una controlată autoritar

Ovidiu Herea a marcat în Ghencea, Gavrilaș i-a parat penalty-ul lui Chipirliu

În partea secundă, una ceva mai echilibrată și cu ocazii mai puține, Adi Popa (49) a avut o șansă bună de a înscrie dintr-o lovitură liberă din fața careului, numai că a bătut execrabil și a irosit faza fixă obținută de bulgarul Chunchukov, aflat și el la debut la Steaua, în primul ”11”, ca alți cinci jucători.

Egalarea a venit însă surprinzător. O acțiune rapidă de atac a Metaloglobusului l-a adus în postura ideală pe Ovidiu Herea (50), care nu a ratat din 10 metri lateral dreapta către colțul lung.

Chipirliu (55), Balgiu (58), Emilian Pacionel (87) au fost singurii care au mai reușit să își creeze ocazii la poarta lui Gavrilaș, aflat în zi bună. Totuși, Steaua a mai avut o șansă mare să înscrie. Caramalău a avut o intrare inexplicabilă asupra lui Corbu și arbitrul Cătălin Buși a dictat penalty.

Chipirliu (90+2) a bătut în dreapta, Gavrilaș l-a ghicit pe atacant și i-a parat lovitura de la 11 metri, iar meciul s-a terminat la egalitate.

Cu punctul obținut la debut, cele două echipe sunt la egalitate cu Poli Iași și SC Oțelul Galați, celelalte echipe care în această primă etapă au terminat la egalitate.