Frații Claudiu și Ovidiu Herea s-au luat la întrebări incomode: ”Ce faci după retragere? Nu te iau în staff-ul meu!”

Claudiu și Ovidiu sunt hotărâți să joace împreună cât mai mult timp și, din acest motiv, ambii au refuzat mai multe oferte de la echipe din Liga 1.

”Nu ne-am săturat. Cum am zis de multe ori, îmi doresc să joc cu el până mă retrag. Nu mai e mult până atunci. E destul de în vârstă. Sper să mai prindem și noi un an-doi”, a spus Claudiu Herea pentru Digi Sport.

”Ne retragem amândoi. Ne facem meciul de retragere împreună. E cel mai bun coleg de cameră pe care l-am avut până acum”, a completat Ovidiu Herea.

Ovidiu Herea a mărturisit în urmă cu câteva luni că și-ar fi dorit să își încheie cariera la Rapid. Ovidiu Herea a evoluat la Rapid din 2007 și 2013, atunci când s-a transferat la FC Sion.

”Eu sunt mai rău de somn. Stau cu el în cameră pentru că nu sforăie”, a glumit Claudiu pe seama fratelui său.

”Nu s-a ivit această oportunitate pentru noi să jucăm împreună în Liga 1, deși ne-am fi dorit. Și eu și el am avut oferte. Acum un an de zile au fost câteva discuții, dar, din păcate, trebuia să mergem separat. Am decis să continuăm proiectul pe care îl avem aici”, a dezvăluit Ovidiu Herea.

Frații Herea și-au pus întrebări incomode unul celuilalt

Frații Herea au dorit să își iasă din zona de confort și s-au luat la întrebări incomode unul pe celălalt.

Claudiu Herea: ”Vreau să îmi spui cum te simți la 37 de ani!”

Ovidiu Herea: ”Mă simt ca la 36 de ani.”

Ovidiu Herea: ”Te-ai gândit ce vei face după ce te vei lăsa de fotbal? Eu nu te iau în staff-ul meu.”

Claudiu Herea: ”Cum am zis și la începutul interviului, îmi doresc să merg cu tine. Dacă nu vrei și mă dai afară pe ușă, intru pe geam.”

 

Sursa: Digi Sport