Metaloglobus a mai legitimat un fotbalist, deși lucrurile în privința venirilor păreau rezolvate zilele trecute. Sub comanda lui Nicolae Grigore a mai ajuns și mijlocașul Leonard Boiangiu, în vârstă de 25 de ani, rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Dunărea Călărași.

Metaloglobus l-a transferat pe Leonard Boiangiu

După ce a părăsit formația călărășeană, Boiangiu s-a pregătit cu divizionara a treia SC Popești Leordeni, dar în cele din urmă și-a găsit, iată, echipă în Liga 2. A semnat cu Metaloglobus, conform Ilfov Sport, astfel că se poate spune că e un pas în față pentru el, ținând cont de problemele pe care le are echipa de la care a plecat.

Metaloglobus ar putea miza pe Leonard Boiangiu chiar în meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, pe care îl va juca pe terenul formației FC Brașov, în etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Leonard Boiangiu
Leonard Boiangiu

Leonard Boiangiu, 13 meciuri și un gol pentru Dunărea Călărași, în prima parte a Ligii 2

În prima parte a sezonului de Liga 2, la Dunărea Călărași, Boiangiu a evoluat în 13 etape (952 de minute) și a reușit să marcheze un gol. A înscris în partida de pe teren propriu, cu Poli Iași, câștigată surprinzător de Dunărea Călărași, cu 3-2.

În trecut, noua achiziție a Metaloglobusului a mai evoluat pentru SC Popești Leordeni sau Progresul Spartac.

Metaloglobus nu mai are mari șanse la play-off, fiind la șase puncte de locul 6, cu două etape înaintea finalului de sezon regular. Pe lângă jocul cu FC Brașov (din deplasare), va mai întâlni Steaua (pe teren propriu).

”Rămân speranțe la play-off cât ne permit calculele, dar eu sunt un om realist. Vom juca la victorie toate meciurile, dar trebuie să ne asigurăm liniștea de la mijlocul clasamentului. E un campionat aparte, în care se poate întâmpla orice. Orice echipă poate câștiga, orice echipă poate pierde”, spunea președintele Metaloglobusului, Marius Burcă, în ceea ce privește situația echipei din acest moment.