Metaloglobus a disputat și ea un meci de verificare în această pauză competițională pricinuită de partidele echipelor naționale. Formația din București a evoluat în compania clubului de prima ligă Academica Clinceni, de care a trecut, poate în mod surprinzător, la diferență mare, scor 4-1.

Metaloglobus, 4-1 într-un amical cu Academica Clinceni

Formația lui Nicolae Grigore a reușit o victorie de moral, în perspectiva următoarelor meciuri din play-out-ul Ligii 2, unde nu are emoții în privința salvării de la retrogradare, dar unde speră să obțină o clasare cât mai bună, poate chiar să își câștige grupa.

Frații Herea, Ovidiu și Claudiu au fost și de această dată decisivi pentru Metaloglobus, marcând de două ori. Au înscris chiar primele goluri ale formației din Pantelimon, în prima repriză. În partea a doua, elevii lui Nicolae Grigore au mai marcat de alte două ori, dar printr-un jucător.

fc-brasov-metaloglobus-Mediafax_Foto-ALEX_NICODIM

Claudiu Borțoneanu a reușit dubla în partea a doua

Tabela a fost închisă pentru Metaloglobus de Claudiu Borțoneanu, care a reușit dubla și a adus o victorie la scor a echipei sale, 4-1. Fotbalistul de 22 de ani a intrat pe teren în partea a doua, fiind rezervă în debutul amicalului.